MEOgraphy.nl | Weekend Ardennen Juni 2013

 


 


Wegens groot succes vorig jaar organiseer ik ook dit jaar weer een aantal fotodagen in de Ardennen.

We hebben al even van het mooie weer mogen proeven! Wat is er leuker om lekker erop uit te gaan met een aantal goede fotografen en gezellige modellen. Dit alles uiteraard in een mooie en ontspannen omgeving, waar we elkaar mogen treffen in een huis, waar we van alles voorzien zijn. 

 

Wanneer14 t/m 16 juni 2013

 

Thema's: glamour, fetisj, (bedekt) naakt/high heels. Wat wordt daaronder verstaan? We willen gaan werken met stijlvolle lingerie, mooie outfits in lak, leer of latex en high fashion in een ruige omgeving. Ik beschik zelf over een koffer met latex en lak-kleding in diverse kleuren en maten, evenals een hoop fashion kleding en high heels. Maar natuurlijk mag je zelf ook van alles meenemen. 

Locaties? Een hotel-ruine op 500m van het huis, een kleurrijke rotspartij, een uitkijktoren of een oude spoorbrug. Mogelijkheden genoeg! Deze locaties zijn gelegen in Belgie en makkelijk aan te rijden van buitenaf.

Overnachten is mogelijk in een centraal gelegen huis voor 12 personen en is ook goed bereikbaar met het OV. Dit huis is voorzien van 2 badkamers, , aparte slaapkamers, keuken, vaatwasser, groot terras met mogelijkheid tot een gezellige bbq. Aan dit alles zitten wel kosten verbonden (overnachten vast bedrag, eten zorgen we zelf voor) maar het doel is deze zo laag mogelijk te houden, en vooral met z'n allen een leuke en gezellige tijd te hebben!

Kijk hier voor meer foto's van de omgeving! 

Ben je geinteresseerd? Stuur me dan een mailtje via info@meography.nl en wie weet zie ik je in juni!