MEOgraphy.nl | Referenties

Wat vinden anderen van MEOgraphy?

 

Jacqueline (model tijdens fotoshoot dag Vliegveld Valkenburg 27 juli 2013):

Als echte vakantie liefhebber is er natuurlijk geen mooiere locatie denkbaar als een vliegveld... Vandaar dat ik me ook zonder aarzelen opgaf voor de foto shootdag op vliegveld Valkenburg die georganiseerd werd door Mirjam Offeringa.

Op zaterdag 27 juli was het zo ver. Een beetje nerveus reed ik naar Valkenburg; want tja, ervaring met modellenwerk had ik niet echt. Aangekomen op het vliegveld werd ik opgewacht door Mirjam. Fotografen, modellen en visagisten druppelden langzaam binnen en al snel werden mijn zenuwen minder. Wat een gezellige mensen! Nadat iedereen omgekleed, opgemaakt of ge-bodypaint was, werd er in groepjes uiteen gegaan. Zo ging ik naar de landingsbaan om gefotografeerd te worden, anderen begonnen in de verkeerstoren. Na de eerste shoot had iedereen trek gekregen en werden de broodjes die klaar stonden veroberd. Na de lunch was het tijd voor een nieuwe outfit.... ik koos voor een latex pak. Een heel andere stijl om ook eens een andere ik op de foto te zien. Na een uitgebreide shoot op het oefenterrein van de brandweer en nog eentje op de landingsbaan was ik moe maar heel voldaan. Wat een hele gezellige dag en wat heb ik leuke mensen leren kennen! 's Avonds kwamen de eerste foto's al binnen op mijn ipad! De resultaten waren heel divers. Van portret tot vergezichten, van zwart-wit tot kleurrijk. Ik kijk met heel veel plezier terug op deze foto shootdag en hoop dat er snel weer een herhaling komt (op een andere locatie).

Erwin (fotograaf tijdens Ardennen fotoweken juni 2013):

Ik had Mirjam via-via leren kennen en toen ik op een gegeven moment haar aankondiging las voor een fotoweekend in de Ardennen had ik me aangemeld voor ik er erg in had. Mooie locatie, kleinschalig en maximale ruimte voor eigen inbreng. Het kleinschalige bleek uiteindelijk neer te komen op één model (Michelle), naast mijzelf als fotograaf en Mirjam als zowel fotograaf als model. Hetgeen in dit geval overigens meer dan genoeg ‘materiaal’ betekende om een heel weekend mee te vullen.

Omdat Mirjam en Michelle al een hele dag samen foto’s hadden gemaakt, gunde ze me alle ruimte om ideeën te kiezen en uit te werken. De sfeer was vanaf het allereerste moment prima, en we hebben het hele weekend lang een hoop lol gehad, zowel tijdens het fotograferen als gedurende de momenten daaromheen.

Wat het weekend voor mij tot een succes heeft gemaakt zijn de vrijheid en flexibiliteit in het programma en Mirjam’s passie voor het fotograferen én poseren, uiteraard naast de aanwezigheid van Michelle, het top weer en de schitterende omgeving. Gekoppeld aan de heldere communicatie vooraf en het enthousiasme waarmee achteraf de resultaten werden gedeeld en besproken, zal ik geen seconde twijfelen om me een volgende keer opnieuw aan te melden.

Michelle Habets (model tijdens Ardennen fotoweken mei & juni 2013):

Hierbij wil ik je graag bedankten voor de super fotoshoots die ik bij jou heb gehad, echt super goed georganiseerd, en het zijn echt hele mooie foto's. Je bruist van de ideeën en je merkt dat je het met plezier doet, en met veel liefde voor het vak fotografie. Niet alleen je studio werk is goed en mooi, maar ook je outdoor shoots zijn super goed georganiseerd en met veel geduld en liefde voorbereid.
Je bent een top fotografe, en je levert mooie foto's van goede kwaliteit, ga zo door, Liefs Michelle Habets.

Arjan (familieportret):

De fotoshoot met Mirjam is erg goed bevallen. Mirjam doet haar uiterste best om de foto’s te maken zoals je wilt en bereidt dit ook goed voor. Ook is zij erg snel met het uitzoeken van de beste foto’s, het bewerken en beschikbaar stellen van de foto’s. De foto’s zijn erg leuk geworden. Uitermate tevreden dus!

Ed & Milan (familieportret):

Een fotoshoot met en voor je kind(eren), dat wil toch iedereen? En eerlijk is eerlijk, toen ik eraan begon was ik sceptisch. Ik wil namelijk graag dat foto’s authentiek zijn en toch net even anders dan anders, dat een kind altijd de vrijheid en ruimte heeft terwijl de shoot bezig is zodat het ook echt een eigen shoot is, en dat je je vooral gemakkelijk voelt en natuurlijk heel veel plezier hebt. En de shoots die ik tot nu toe heb gezien spraken me vaak minder aan, totdat ik met mijn kind terecht kwam bij Meography. Al vanaf het begin van de shoot kon ik merken dat mijn kind zich helemaal op zijn gemak voelde bij Mirjam, en ook tijdens de shoot begeleidde zij mijn kind op een hele professionele, kindvriendelijke en leuke manier. Alle ingrediënten waren hierdoor voor mij helemaal aanwezig voor een succesvolle shoot. Niet te vergeten dat er ondertussen ook nog eens voor een lekker hapje en drankje gezorgd werd. Al met al een hele fijne ervaring, en dat is wat je heel goed terug kunt zien in de foto’s. Dit zijn herinneringen die ik heel graag van en voor mijn kind wil en anderen natuurlijk ook toewens, en met hetzelfde plezier als dat ik er naar terug kijk, kijk ik ook helemaal uit naar de volgende shoot. Super!

Marie Jose Melief (familieportet & kinderfeestje):

Begin dit jaar zijn mijn kinderen bij Mirjam op de foto gegaan. Wat heel leuk was dat ze hierbij verschillende attributen en trucs gebruikt heeft voor een leuke foto: een grote ventilator, licht van achteren, kinderen laten springen/liggen/dansen etc. De kinderen voelden zich goed op hun gemak voor een leuke serie foto’s.

Onlangs heb ik Mirjam weer gevraagd voor een fotosessie maar nu voor het ‘kinderfeestje’ van mijn twaalfjarige dochter. Voor de modellen in de dop was het een unieke ervaring. Van tevoren hadden ze al een beetje mogen nadenken over hoe ze op de foto wilden en tijdens de sessie werden verschillende kledingstijlen uitgeprobeerd van stoer tot casual en zomers. Het duurde even voordat de dames los waren maar Mirjam liet dat allemaal goed gaan en creëerde een relaxte sfeer met een muziekje, cakejes en diverse attributen. Ze hebben mogen ervaren dat er niet veel nodig is voor een leuke foto en vonden het geweldig om een paar uur fotomodel te zijn. Na de fotosessie hebben we in overleg bepaald welke foto’s geschikt waren om verder te gebruiken. Wat ook fijn is dat Mirjam geen foto’s van de kinderen publiceert zonder toestemming van de ouders.

Lucy Eind (business portet):

Mirjam is een topper! Zij weet precies hoe ze een vrouw stijlvol vast kan leggen en wat voor totaalplaatje ik voor ogen had. Heel fijn!

De samenwerking en communicatie onderling verliep vlekkeloos. Zowel voor, tijdens en na de shoot. Ik ben super tevreden met het eindresultaat en kan iedereen aanraden om foto's door Mirjam te laten maken. Nogmaals dank en tot de volgende shoot!