MEOgraphy.nl | Lady Truckers Nieuwsbrief #1

Lady Truckers Nieuwsbrief #1

Beste Lady Truckers!
 
Bij deze de eerste “Lady Truckers” nieuwsbrief!
Supergaaf dat jullie allemaal hebben meegewerkt aan mijn idee en wens om een keer “een vrouwelijke vrachtwagen chauffeur te fotograferen en interviewen”. Ik werd door velen van jullie met veel enthousiasme ontvangen, dit had ik niet verwacht! 
Het idee groeide uit tot een nieuw idee; namelijk het maken van een kalender 2017 en deze uit te brengen. Hier ben ik volop mee bezig, en dit vraagt altijd meer tijd dan verwacht…. Later meer hierover.
 
Van de meeste dames heb ik de foto’s inmiddels afgerond en staan klaar voor verzending. Van sommige foto’s wil ik een foto met quote photo-shoppen. Dit vraagt wat meer van het creatieve denkwerk.  Mijn ervaring voor het beste resultaat: het idee even te laten “rusten” alwaar daarna met iets gaafs te komen. Nog even geduld dus!
Ik heb het erg naar mijn zin (gehad) met het fotograferen en interviewen. Stiekem vind ik het zo leuk dat ik het wil blijven doen. Vandaar ook aan velen de oproep om vooral mensen enthousiast te maken. En waarom? Gewoon, omdat ik het een leuk en gaaf beroep vind, de soort fotografie erg leuk vindt en graag dit beroep blijvend wat meer aandacht wil geven.
 
Wat gebeurt er nu verder?
Een kalender is dus in de maak. Eind volgende week (dat is rond 10 oktober) verwacht ik genoeg dames gefotografeerd te hebben om een proefdruk te laten maken. Ik ben helaas niet zo rijk dat ik iedereen er een gratis kan geven; maar ben bezig met mooie prijs! Uiteraard horen jullie wat die prijs gaat worden, ik heb wat offertes uitstaan.
Het wordt of een bureaukalender (handig voor op het dashboard…) of een wandkalender (maar dat wiebelt zo als je rijdt….). Heb je voorkeur? Laat het me weten!
 
Zodra ik alle foto’s heb afgerond, komen deze jullie kant op. Zoals gezegd: uiterlijk eind oktober! Is dit eerder klaar, dan krijg je ze uiteraard eerder. De interviews heb ik inmiddels allemaal in concept verstuurd. Hebben jullie nog vragen of opmerkingen: dan hoor of lees ik het graag. Nogmaals top dat jullie hebben meegewerkt.
 
Tot zover deze update, dank je wel voor het lezen. Is er meer nieuws, dan horen jullie dit uiteraard.
Drive safe!

Goed weekend,
Mirjam