MEOgraphy.nl | Fotoreizen

Events

Met regelmaat organiseer ik een paar dagen fotograferen in de Ardennen of een fotoshoot op een bijzondere locatie.

Inmiddels zijn de nieuwe datums bekend voor 2016

16 t/m 22 mei 2016

15 t/m 18 juni 2016

5 t/m 11 september 2016

26 september t/m 1 oktober 2016


Boek nu voor 1 april 2016 voor de week van  en ontvang 15% korting! VOL = VOL! 

Deelname

Wie kan deelnemen?

Fotografen, modellen, visagistes en partners.

Fotografen:

Je hoeft niet perse een bepaald niveau van fotografie te hebben om mee te gaan. Gewoon lekker mooie foto’s maken met een gezellige groep: dat is het uitgangspunt! Geef bij aanmelding wel even aan waarmee je fotografeert en of je een portfolio / website hebt. Dit is voor de organisatie prettig om van te voren te weten, zodat ze kan inschatten waar en hoe er gefotografeerd kan worden.

Modellen:

Wil jij gewoon lekker een paar dagen vol de aandacht? Dat kan! Ga dan mee als model en laat je op de mooiste plekken fotograferen. Styling en visagie doe je in principe zelf, maar je mag natuurlijk ook altijd iemand meenemen.

Visagistes:

Wil jij uitbreiding van je portfolio en vind je het leuk om ‘s wat aparts te doen? Dat kan! Ga dan mee en misschien kom jij zelf ook wel even op de foto…..

Partners:

Heb jij een partner die graag mee wil, maar niet de hele dag met fotografie bezig is? Er is mogelijkheid tot vissen, fietsen, kanoën of gewoon lekker wandelen. Natuurlijk mag je ook lekker met een boek of tablet in de tuin gaan zitten!

Of misschien heb jij wel kook kwaliteiten en heb je zin om voor ons te koken…… dat mag natuurlijk ook!

 

Huis & verblijf

We verblijven in een vakantiehuis, wat geschikt is voor 12 personen. Meestal ga ik uit van een groep van maximaal 8 personen, zodat er ook nog wat “ademruimte” is. Het huis heeft een drietal twee persoonskamers en een zolder met bedden. Indeling volgt naar gelang aankomst: ofwel: geef van te voren aan waar je voorkeur naar uitgaat en anders: wie het eerst komt, het eerst maalt.

Let op: stellen hebben voorrang op een twee persoonskamer.

In het huis zijn twee badkamers aanwezig, twee toiletten, een oven, magnetron, kookgelegenheid, vaatwasser, wasmachine & droger. Kortom: we zijn van alle gemakken voorzien. Bij mooi weer is er gelegenheid tot gebruik van een gas barbecue en het (overdekte) terras.

Uiteraard zijn we hier te gast en er wordt van ons verwacht dat we ons ook zo gedragen :-)


Prijzen

Voor deze fotoreis betaal je slechts €250,-!

Inbegrepen:

- overnachting van woensdag t/m zaterdag

- lunch bij aankomst op woensdag

- gebruik van model (bij voldoende interesse bij de deelnemers) 

- uitleg & instructies fotografie / workshops door een vakfotograaf

- mogelijkheid tot nabespreken van je foto's

- je eigen creatieve inbreng is welkom!

- legitieme toegang tot bijzondere locaties waar vrij gefotografeerd kan worden zonder pottenkijkers of risico's

Niet inbegrepen:

- ontbijt, lunch, diner op donderdag t/m zaterdag (mogelijkheid tot zelf koken + beschikking over vaatwasser ;-))

- reiskosten (carpoolen is mogelijk)

VROEGBOEK KORTING!

Voor deelnemers die zich opgeven EN betalen voor 1 april krijgen maar liefst 15% korting op de prijs!

VOL=VOL! 

 

Over de organisatie

Sinds 2011 organiseer ik fotoreizen naar de Ardennen. Evenementen, waarbij het delen van de gezamenlijke passie fotografie centraal staat!

 

Meer achtergrond informatie over de fotografe:

Ik fotografeer al zolang ik het kan. Eerst met het toestel van mijn vader, later met eigen wegwerp camera’s, mijn eigen analoge camera en uiteraard kwam daar de digitale spiegelreflex camera.

Ik fotografeer graag gezinnen met kinderen, speur daarnaast graag naar oude vervallen panden, die op het punt staan gerenoveerd te worden. Ik verdiep me graag in de historie van de Belgische Ardennen! Daarnaast doe ik veel interieur fotografie en ben ik actief in de sportfotografie. Maar ook de kinky fotografie is mij niet onbekend. Vorig jaar zomer deed ik een project "Low Key", werken met weinig licht, sensuele foto's....

In maart 2014 deed ik auditie voor de vakopleiding aan de fotovakschool, in november 2014 behaalde ik het eerste jaar en begin januari 2016 behaalde ik mijn diploma als Erkend Vakfotograaf.

Ben je nieuwsgierig of wil je mee doen aan de fotodagen in de Ardennen of op de hoogte worden gehouden van de fotoshoot dagen? Stuur mij dan een berichtje!