MEOgraphy.nl | Websites bouwen, een oude nieuwe hobby

Websites bouwen, een oude nieuwe hobby

May 27, 2017  •  Leave a Comment

Een jaartje of tien geleden, dat was wel de laatste keer dat ik serieus bouwde aan een website. Twee maanden geleden kreeg ik opnieuw de vraag of ik toch weer eens een website wilde opzetten. Eigenlijk was ik wel toe aan iets nieuws en zo begon een project wat een week of zeven in beslag nam. Dagenlang nadenken, brainstormen, uitvogelen. Fouten maken, vallen en weer opstaan. Bloed, zweet en tranen ;-) maar de eerste website sinds tien jaar is weer in lucht! Met dank aan wat hulp buitenaf, of zoals men ook wel zegt: een beetje van jezelf en een beetje van Maggi. 

Met veel trots presenteer ik dan ook de website van Mental Consultant - Henny van de Kreeke. Neem snel een kijkje, laat mij / ons weten wat je ervan vindt! Wil je ook een website of een upgrade van je huidige site? Stuur dan eens een email voor meer informatie!


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May June July August September October November (3) December (3)
January February March April May June (1) July August September October November December
January February March April May (2) June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December