MEOgraphy.nl | Review Wanddecoratie Saal Digital

Review Wanddecoratie Saal Digital

August 27, 2016  •  Leave a Comment

Op Facebook ontdekte ik opnieuw een mogelijkheid om de producten van Saal Digitaal te testen. Voor het schrijven een review kon je een wanddecoratie bestellen ter waarde van 50 euro. Ik besloot om Aluminium Butler Finish te bestellen van een prachtige foto, die ik maakte in maakte in het oude handelsgebouw in Antwerpen.

Ze beloven op de website heel wat zoals “indrukwekkende kleurintensiteit” en “optische diepte met maximale scherpte”; dus vol verwachting ging ik aan de slag. De software kende ik inmiddels al, maar ook voor onbekenden is dit goed te doen. Snel en eenvoudig laadde ik mijn foto in, en koos ik voor de Aluminium Butler Finish. Omdat dit een panorama foto is, koos ik voor een iets groter (dus duurder) formaat van 40x80cm, hierdoor was ik iets meer geld kwijt, maar die investering vond ik het waard.

Na een krappe week wachten werd er aangebeld en de print werd bezorgd! Een stevige plaat kwam tevoorschijn. Strak verpakt, en de print was dan ook helemaal keurig, zonder krassen of schade. Ik liet de print midden in de woonkamer staan, in het zonlicht en wachtte vervolgens twee weken met deze review. De kleuren komen prachtig uit, het geborsteld aluminium doet zo’n werk goed; de tinten komen kleurecht over en lijken op de foto die ik heb aangeleverd. De intensiteit komt goed over, nu leent de foto zich hier ook zeker voor, maar de print is contrastrijk en kleurecht.

Ook na twee weken zon verbleekt de foto niet en ziet ie er nog steeds prachtig uit. In de tussentijd  van wachten is de print alweer verkocht, een vriendin kwam langs, zag de print en wilde deze gelijk kopen! Ik ben heel erg tevreden en zal de volgende keer zeker weer iets bestellen! Dank je wel Saal!


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May June July August September October November (3) December (3)
January February March April May June (1) July August September October November December
January February March April May (2) June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December