MEOgraphy.nl | Review Saal Digital, tweede deel!

Review Saal Digital, tweede deel!

July 23, 2016  •  Leave a Comment

Naar aanleiding van mijn vorige review nam Saal Digital opnieuw contact met mij op. Keurige correspondentie, en zorgvuldige check hoe en wanneer de beschadiging in het boek erin was gekomen. Zonder problemen (en zonder te vragen) kreeg ik zomaar een nieuw boek thuisgestuurd!

Het was even schrikken bij aankomst, want in het karton zat, jawel, een beschadiging. Echter, dit bleef bij het karton, het boek was onbeschadigd! Voorzichtig bladerde ik door het boek en elke bladzij was onbeschadigd, de foto’s komen prachtig uit! Opnieuw een stukje vak kwaliteit, wat ik zeker mijn klanten zou aanraden.
Saal Digital hartstikke bedankt voor deze service, als ik binnenkort de tijd vind, ga ik een mooi boek maken met mijn zwart/wit foto’s! 


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May June July August September October November (3) December (3)
January February March April May June (1) July August September October November December
January February March April May (2) June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December