MEOgraphy.nl | Project 52 weken: week 33

Project 52 weken: week 33

August 19, 2014

Langzaamaan beginnen de scholen weer. Delft druppelt vol met studenten, de ontgroeningen gaan weer van start. Studenten lopen op elkaar in en marcheren rond als mieren in een mierenhoop. Als inwoner van Delft zit je er de komende weken midden in. Ik was het even vergeten, tot vandaag. 

Even rustig koffie drinken bij de Coffee Company zit er niet in. Een groep studenten sprint net voor mij de CC binnen. Uitgelaten, opgewonden, spartelende jonge honden. De magie die ontstaat als er nieuwe dingen worden opgestart. Ik besluit buiten te wachten op mijn studiegenoot, met wie ik heb afgesproken. Het zonnetje piept door de wolken en ik ben blij dat ik mijn camera heb meegenomen. Toerist in eigen stad, het kan nog steeds. Naast mij pakt een Italiaan z'n camera en probeert een foto te maken met de lensdop voor de lens. Hij doet alsof 'ie mij niet ziet en haalt snel z'n lensdop eraf. Ik glimlach, loop terug en begroet mijn studiegenoot. Op naar een kop koffie. 


Archive
January February March April May June July August September October November (3) December (3)
January February March April May June (1) July August September October November December
January February March April May (2) June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December