MEOgraphy.nl | Old shoes...

Old shoes...

June 17, 2014

Een creatieve opdracht… maak een foto gebaseerd op het schilderij van een oude meester. 
Eerst eens op zoek gaan naar een oude meester, Rembrandt, van Gogh…. 

Nu ben ik gek op zonnebloemen, dus dat lag voor de hand. Ik ging op zoek naar een mooie bos bloemen, maar ik vond slechts 1 bloem. Tuurlijk prima, maar is niet helemaal de bedoeling. Nu had ik al jaren een paar oude schoenen…. afgetrapt, veel gedragen en passend voor de foto. Ik gooide wat aarde erbij, pakte een achtergrond doek en freubelde wat met foto's en Photoshop. Et voilà. De foto!


 


Archive
January February March April May June July August September October November (3) December (3)
January February March April May June (1) July August September October November December
January February March April May (2) June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December