MEOgraphy.nl | Blog

Websites bouwen, een oude nieuwe hobby

May 27, 2017  •  Leave a Comment

Een jaartje of tien geleden, dat was wel de laatste keer dat ik serieus bouwde aan een website. Twee maanden geleden kreeg ik opnieuw de vraag of ik toch weer eens een website wilde opzetten. Eigenlijk was ik wel toe aan iets nieuws en zo begon een project wat een week of zeven in beslag nam. Dagenlang nadenken, brainstormen, uitvogelen. Fouten maken, vallen en weer opstaan. Bloed, zweet en tranen ;-) maar de eerste website sinds tien jaar is weer in lucht! Met dank aan wat hulp buitenaf, of zoals men ook wel zegt: een beetje van jezelf en een beetje van Maggi. 

Met veel trots presenteer ik dan ook de website van Mental Consultant - Henny van de Kreeke. Neem snel een kijkje, laat mij / ons weten wat je ervan vindt! Wil je ook een website of een upgrade van je huidige site? Stuur dan eens een email voor meer informatie!


Nieuwe ontwikkelingen!

May 11, 2017  •  Leave a Comment

Het was even stil rondom MEOgraphy! De lange winter doorgeworsteld en nu weer verder met nieuwe projecten!

Sinds kort ben ik dan ook weer bezig met een oude hobby: websites bouwen en ontwikkelen, me verdiepen in de laatste technieken. Daaraan gekoppeld een stuk promotie; ontwerpen van flyers, spelen met woorden, zinnen, in combinatie met foto's: ik vind het leuker dan ik dacht! 
Een paar voorbeelden zijn hieronder te vinden, en de website waaraan ik werk komt binnenkort online! Stay tuned voor meer nieuws!

 

Heb je interesse als bedrijf of (beginnend) ZZP-er? Neem dan contact op met mij! info@meography.nl of bel naar 06-25026997.


Lady Trucker Kalender 2017

November 20, 2016  •  Leave a Comment

De LADY TRUCKER KALENDER 2017 is uit!

 

Mooie foto's van stoere vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs. Een must voor in je cabine of op kantoor! 
De kalender is verkrijgbaar in A5 formaat, als wandkalender en kost €10 euro per stuk. (exclusief verzendkosten).

Er is een beperkte oplage beschikbaar, bestel nu, want op=op! 

JA! Ik wil graag 1 exemplaar bestellen! Klik hier voor de ideal link of mail naar info@meography.nl als je er meer dan 1 wilt bestellen!

 

Alle andere foto's op mijn website zijn te koop, op het door u gewenste formaat en materiaal. Dit kan bijvoorbeeld op Canvas, Dibond of fotoposter. 
Wilt u zelf op de foto op zo'n locatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@meography.nl. 


Opening 101 jarig jubileum Eurlings Interieurs

November 07, 2016  •  Leave a Comment

Een spectaculaire opening van het 101 jarig jubileum van Eurlings Interieurs. Mijn foto gebruikt als gastenboek, alsook op diverse flyers!

 

Wat ik nog meer maakte in de werkplaats? Kijk hier voor een overzicht van alle beelden!
 


Lady Truckers Nieuwsbrief #1

October 23, 2016  •  Leave a Comment

Lady Truckers Nieuwsbrief #1

 

Beste Lady Truckers!
 
Bij deze de eerste “Lady Truckers” nieuwsbrief!
Supergaaf dat jullie allemaal hebben meegewerkt aan mijn idee en wens om een keer “een vrouwelijke vrachtwagen chauffeur te fotograferen en interviewen”. Ik werd door velen van jullie met veel enthousiasme ontvangen, dit had ik niet verwacht! 
Het idee groeide uit tot een nieuw idee; namelijk het maken van een kalender 2017 en deze uit te brengen. Hier ben ik volop mee bezig, en dit vraagt altijd meer tijd dan verwacht…. Later meer hierover.
 
Van de meeste dames heb ik de foto’s inmiddels afgerond en staan klaar voor verzending. Van sommige foto’s wil ik een foto met quote photo-shoppen. Dit vraagt wat meer van het creatieve denkwerk.  Mijn ervaring voor het beste resultaat: het idee even te laten “rusten” alwaar daarna met iets gaafs te komen. Nog even geduld dus!
Ik heb het erg naar mijn zin (gehad) met het fotograferen en interviewen. Stiekem vind ik het zo leuk dat ik het wil blijven doen. Vandaar ook aan velen de oproep om vooral mensen enthousiast te maken. En waarom? Gewoon, omdat ik het een leuk en gaaf beroep vind, de soort fotografie erg leuk vindt en graag dit beroep blijvend wat meer aandacht wil geven.
 
Wat gebeurt er nu verder?
Een kalender is dus in de maak. Eind volgende week (dat is rond 10 oktober) verwacht ik genoeg dames gefotografeerd te hebben om een proefdruk te laten maken. Ik ben helaas niet zo rijk dat ik iedereen er een gratis kan geven; maar ben bezig met mooie prijs! Uiteraard horen jullie wat die prijs gaat worden, ik heb wat offertes uitstaan.
Het wordt of een bureaukalender (handig voor op het dashboard…) of een wandkalender (maar dat wiebelt zo als je rijdt….). Heb je voorkeur? Laat het me weten!
 
Zodra ik alle foto’s heb afgerond, komen deze jullie kant op. Zoals gezegd: uiterlijk eind oktober! Is dit eerder klaar, dan krijg je ze uiteraard eerder. De interviews heb ik inmiddels allemaal in concept verstuurd. Hebben jullie nog vragen of opmerkingen: dan hoor of lees ik het graag. Nogmaals top dat jullie hebben meegewerkt.
 
Tot zover deze update, dank je wel voor het lezen. Is er meer nieuws, dan horen jullie dit uiteraard.
Drive safe!

Goed weekend,
Mirjam 

Subscribe
RSS
Archive
January February March April May June July August September October November (3) December (3)
January February March April May June (1) July August September October November December
January February March April May (2) June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December